Römer autostole

Römer og Britax – et samlet brand siden 1978, har dedikeret sig til at skabe sikkerhed og tryghed for familien uden at gå på kompromis med friheden i et rigt og aktivt familieliv.

Britax-Römer har været med til at sætte standarden for sikkerhed og kvalitet på autostole og samtidig skabe en fleksibilitet til forskellighed hos de enkelte familier. De har sat standarder for brugervenligheden og sikkerheden med deres isofix-beslag udviklet i samarbejde med Volkswagen tilbage i 1997 og desuden assisteret ved lovgivningen på autostoleområdet, bl.a. ved EU's lov om standarder for Autostole fra 1981. De må derfor anses for at være det førende brand med styr på kvaliteten, sikkerheden og komforten for barnet.

Römers ekstra høje sikkerheds- og kvalitetsstandarder
Autostolene fra Britax Römer er gennemtestede og udsat for alle tænkelige belastningssituationer for at garantere forbrugeren et produkt i eksklusiv kvalitet og som samtidig sikrer barnet i de mest udsatte situationer. Samtidig garanterer testene at du som familie kan være sikker og fri til at leve et aktivt familieliv uden bekymring. BritaxRömer tester autostolene i egne testcentre i Europa, Australien og Amerika, hvor der bl.a. testes i bilsammenstød fra alle vinkler, og med hastigheder på helt op til 65 km/t. Kravene til Britax Römer interne tests er ekstra høje i forhold til lovkrav og de anbefalede og generiske test af autostole. De tester sammenstød bagfra, forfra, fra siderne og ved kolbøtter. De tester selerne – spænder og løsner selerne 14.599 gange, hvilket svarer til 4 gange dagligt i 10 år! Derefter testes modstanden mod den daglige slitage ved at simulere flytning af autostolen mellem 2 biler hver dag i 4 år. Udover laboratorietests ved ekstra høje standarder, testes stolene også i det virkelige liv! De testes hos familier, fordi der er forskel på folk, på behov og aktivitetsniveau – fordi den teoretisk og sikkerhedsmæssige mest optimale stol oftest bliver udfordret af dagligdagens behov hos det enkelte barn og den enkelte familie. På baggrund af denne live-test har de valgt at anvende et meget åndbart bomuldsmateriale til autostolene, så barnet befinder sig mere komfortabelt i sædet ved længere tids kørsel. På den måde kan Britax Römer garantere et produkt i ekstrem høj kvalitet og med en ekstrem høj sikkerhed og brugervenlighed. Alle Britax Römer autostole er godkendt af ECE R44 04 – den aktuelle europæiske standard, og i-Size – en ny bestemmelse, der fungerer sammen med ECE R44 04.

Vælg den rigtige Römer autostol
Når man skal vælge den rigtige autostol til sit barn er der flere ting man skal være opmærksom på:
- Hvilken alder har barnet?
- Hvor højt er barnet?
- Hvad vejer barnet?
- Hvilken bil ejer du/I? / har din bil isofix? (standard i de fleste nyere biler)

Römers autostole opdeles i følgende kategorier, afhængig af barnets vægt:
- 0 til 13 kg.
- 9 til 18 kg.
- 15 til 26 kg.

Ved at følge disse simple vejledninger kan du nemt finde en autostol der passer til dit barn. Vær opmærksom på at kategorierne overlapper hinanden således at alle børn kan komme til at sidde sikkerhedsmæssigt helt korrekt uanset højde, vægt og alder. Når barnet sidder i sædet skal selen ligge vandret hen over skulderen på barnet og barnet skal sidde helt ret op. På denne måde kan du nemt vurdere om stolen har den rigtige størrelse. Derudover skal du undersøge om din bil har isofix-arme monteret under sædet, da de fleste af Römers autostole monteres med isofixbeslag - det er dog en standardfunktion i alle nyere biler. Der findes enkelte modeller, som monteres med bilens sele eller både isofix og bilselen.

Britax Römer autostole hos FDM
Hos FDM prioriterer vi motorejernes sikkerhed højt og af den grund har vi også valgt at forhandle Britax Römer autostole. Vi har sat os ind i de forskellige modeller og valgt nogle ud, som dækker de fleste familiers behov. Se mere her i vores netbutik eller kom forbi vores fysiske butik i Firskovvej 31 i Lyngby. Vi giver gerne dig og din familie kyndig vejledning i valg af autostole, I kan føle jer endnu mere sikre, når I færdes på vejene med de yngste på bagsædet.

Antal Pr. side Sorter
Top