Campingudstyr & fritidsudstyr

Campingudstyr – kvalitet til gode priser! Hos FDMs netbutik forhandler vi et stort sortiment af campingudstyr af mange forskellige mærker. Vi forhandler både udstyr til den erfarne campist og dem, der skal på campingferie for første gang! Vi kan tilbyde produkter fra bl.a. Easy Camp, Outwell og Dometic.

Outwell – ekspert i campingudstyr
Det største brand i FDMs netbutiks produktsortiment, Outwell, har mange års erfaring i levering af robuste og slidstærke telte og innovative og funktionelle løsninger til at gøre camping til en attraktiv og nem måde at holde ferie på. Derudover har de alt inden for campingtilbehør såsom campingmøbler, køkkenudstyr i smart design, soveposer og madrasser, grilltilbehør, campingværktøj og en masse andre produktkategorier til brug på den aktive ferie. Deres produkter er i høj kvalitet og findes i mange priskategorier. Outwell har igennem mange år bestræbt sig på at gøre livet som campist mere attraktivt, brugervenligt og komfortabelt. Det har skabt et innovativt brand, som har fokus på kvalitet, og som gennemtester alle deres produkter. Deres fokus på innovativ camping gør det nemt at være campist – de udvikler konstant nye campingløsninger. Tag f.eks. den hjemlige komfortable følelse fra soveværelset med ud i teltet med deres nyudviklede sovekabiner, som øger pladsen pr. person fra branchestandarden 60 x 215 cm til 70-80 x 250 cm for at øge komforten og søvnkvaliteten. Derudover har de udviklet et vindstabilitetssystem, som sikrer, at teltet bliver stående i al slags vejr – også stormvejr. Hos FDMs netbutik har vi et stort udvalg af deres mange telte i forskellige størrelser, mange forskellige typer og i forskellige prisklasser. Derudover forhandler vi et bredt udvalg fra alle deres produktkategorier til både den erfarne campist og førstegangscampisten. Vores Outwell-sortiment spænder bredt, lige fra køkkenudstyr, campingmøbler og sovetilbehør til uundværligt værktøj. Kig forbi netbutik.fdm.dk, og se vores udvalg fra Outwell!

Easy Camp – make outdoors easy
Easy Camp er, ligesom Outwell, ejet af det danske moderselskab Oase Outdoors. Easy Camp har dedikeret sig til campingoplevelsen og til at gøre denne så nem og tilgængelig som muligt – for alle. Det kan være svært at få budgettet til at hænge sammen som nyudklækket campist, og derfor har Easy Camp gjort det til en mission at skabe brugervenlige og funktionelle produkter til en økonomisk pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Deres produkter er med det lidt mere moderne design målrettet den yngre målgruppe eller blot en målgruppe med et ungt mindset. Produktsortimentet spænder bredt, fra telte, køkkenudstyr og campingmøbler over sovetilbehør, tasker og rygsække til generelt campingtilbehør. Hos FDMs netbutik har vi et udvalg af deres gode produkter, så kig forbi netbutikken.

Dometic – mobilt design
Dometic er et brand, som producerer mobil teknologi – og har gjort det i mange år. Det er en produktkategori, som kan skabe ekstra komfort for campisten eller for bilisten på bilferie gennem Europa eller på de danske landeveje. Deres udvalg af kølebokse, komfortprodukter og køleteknologi er bredt og i god kvalitet. Hos FDMs netbutik har vi valgt at forhandle en række af deres kølebokse i forskellige størrelser, som kan dække forskellige behov. Derved er du sikker på at finde den køleteknologi, du har behov for. Dometic forhandler både kompressorkølebokse, absorptionskølebokse og termoelektriske kølebokse – de tre typer dækker forskellige behov og har hver deres fordele og ulemper.

Campingudvalg hos FDM
Hos FDMs netbutik har vi bl.a. valgt at fokusere på campinglivet som segment og forhandler derfor et stort og bredt udvalg af campingudstyr, fordi vi mener, at biler og campingliv hører sammen. Vi vil gerne udvide kendskabet til den frihed, man som bilejer og campist kan opleve. Derfor har vi valgt at fokusere både på behovene hos den erfarne campist og førstegangscampisten. Kig forbi den fysiske FDM butik på Firskovvej, og se vores store udvalg af mindre tilbehør, eller kig forbi netbutik.fdm.dk for at se nærmere på de større produkter såsom telte, campingmøbler osv.

Top