Elektronik

Bredt udvalg af GPS’er, P-skiver, opladere til devices, bilkameraer og andet elektronik til bilen. Klik dig videre via menuerne.

Bilelektronik kommer i mange størrelser og prisklasser. Derfor har vi et bredt udvalg af elektronik til bilen, så du altid kan finde, hvad du mangler. Vi afsender indenfor 2 hverdage, og du får 3 års garanti, når du handler hos FDM.

Stort udvalg af bilelektronik:

Er du medlem af FDM? Medlemmer får rabat på udvalgte varer i FDM-butikken oveni alle de andre rabatter og fordele. Selvom du ikke er medlem, får du selvfølgelig stadig bilelektronik til yderst favorable priser hos os. En opgradering af elektronikken kan endda øge brugtbilsværdien. Du kan se lagerudsalg og medlemstilbud her.

Øg sikkerheden med den rette bilelektronik

Sikkerhed er vigtig – især når det kommer til biler. Vi har samlet en masse bilelektronik, der alle er med til at gøre dig, passagerer og medtrafikanter mere sikre.
Vi har desværre ikke øjne i nakken. Der kan et smart og diskret bakkamera være en god hjælp. Så minimerer du blinde vinkler.

Det er dog ikke kun bagtil, et kamera kan øge sikkerheden. Du kan også få et bilkamera med stemmestyring. Et bilkamera, også kaldet et dashcam, monteres i forruden og optager dine køreture. Sker der noget i trafikken, har du altid dokumentationen i orden. Det er især praktisk i forsikringssager.

Det er ulovligt at bruge mobiltelefonen under kørslen. Faktisk må du ikke en gang have den i hånden. Det problem kan du dog nemt komme udenom med håndfri telefoni. Denne type bilelektronik findes i flere forskellige udgaver. Med et trådløst Bluetooth-headset kan du nemt og lovligt tale i telefon under kørslen. 

Lad dine devices op på farten

Uden strøm duer udstyret ikke. Vi har opladere til flere devices og bilelektronik i vores store udvalg. Du kan bl.a. vælge et multistik med micro-USB. Vores triple-lader til mobil-devices passer til både iPhones og Samsung-telefoner samt diverse smartphones og tablets. Så kan du lade alle dine devices op med ét stykke bilelektronik.

Noget bilelektronik kan du tage med dig og bruge, når du forlader bilen. Med en powerbank har du altid strøm lige ved hånden. Vælger du Soundliving solcelle-powerbank løber du endda aldrig tør for strøm.

Vores P-skiver skal du ikke oplade. De kan dog løbe tør for strøm efter mange år. Det er dog nemt at skifte batterierne, når det sker. De små knapcellebatterier er lige til at poppe ind og ud af bilelektronikken. Du kan selvfølgelig også vælge den helt analoge P-skive.

Praktisk bilelektronik og testvinder-GPS’er

Der er nok at vælge mellem, når det kommer til elektronik til bilen. Det gælder også GPS’er, hvor vi har samlet de bedste på markedet. Se alle GPS’er her.

GPS til bil og camper:

Vi har flere forskellige slags GPS’er i netbutikken til både bil og camper. Så kan du finde den rette til dine behov og budget. Under tilbehør til GPS kan du bl.a. finde monteringsplader og holdere. Har du spørgsmål til bilelektronik eller andet i netbutikken, er du altid velkommen til at ringe til os. Nummeret finder du øverst og nederst på siden.

Top