Turen går til

Er du eventyrlysten og ønsker at udforske nye steder på dine ferier? Men ønsker du samtidig at have en guide med til nye spændende seværdigheder, spisesteder og lokale oaser? Så er Politikens rejsebøger ’Turen går til …’ et rigtig godt bud på en rejsemakker.

’Turen går til …’ er udgivet af Politikens Forlag, og serien har eksisteret siden 1952. Bøgerne bliver jævnligt opdateret med de nyeste tendenser, attraktioner og guides fra hele verden. De er skrevet på dansk og af forfattere med specialkendskab og interesse i de enkelte temaområder og destinationer i bøgerne. Der bliver nøje udvalgt attraktioner og spisesteder til bøgerne. Derudover holdes bøgerne kulturelt opdaterede med de nyeste og største oplevelser på destinationerne.

Politikens for(s)lag til den gode ferie
Politikens Forlag har det brede publikum som målgruppe og har derfor haft succes med at lave denne rejsebogsserie, der henvender sig til den brede befolkning med fokus på kvalitet, omhyggeligt udvalgt indhold og dygtige forfattere, der kan formidle praktiske og faglitterære rejsefakta på en kreativ og letlæselig måde.

Skal du ud at rejse og har brug for inspiration til de helt rigtige ferieoplevelser, så er det en rigtig god mulighed at kigge nærmere på Politikens rejsebøger. En gang imellem kan man føle sig en smule blind og forvirret, når man kommer til et nyt feriested. Man føler sig måske lidt på bar bund og ved ikke helt, hvor man skal starte for at opnå den bedste ferie. Med ’Turen går til …’ i tasken får du nye briller på og kan se klart igen. Du får udvidet dit synsfelt og smider skyklapperne, så du nemt og overvejet kan tage en beslutning om næste step på ferien.

Kort sagt, bøgerne samler alt, hvad der er værd at vide om destinationen, i en lille kompakt og handy bog, som du nemt kan have med i tasken. Rejsebogsserien indeholder over 80 destinationer, og bøgernes temaområder spænder bredt fra hele områder som Toscana, Sydthailand og Sydtyskland over byer som London, Rom, Beijing og Budapest og til hele lande som Canada, USA, Island og Nepal. Der er derfor rig mulighed for at finde lige netop din feriedestination i en af bøgerne. Hvis du tager en af ’Turen går til …’-bøgerne med på din ferie, er du sikret nogle hyggelige, eventyrfulde og interessante oplevelser. Bøgerne åbner dine øjne for destinationens muligheder og tager forvirringen fra dig, så du får en tryg, spændende og dejlig ferie.

Bøgerne er på hylden hos os …
Kvaliteten og dybden i Politikens rejsebøger er så høj kvalitet og stor dybde, at vi meget gerne vil anbefale dem til vores medlemmer og kunder hos FDM. Derfor har vi valgt at tage et bredt sortiment hjem til vores butik – i FDMs netbutik og i vores fysiske butik på Firskovvej 32 i Lyngby.

Antal Pr. side Sorter
Top