Thule cykelholdere

Thule-cykelholder – tag på eventyr i terrænet Med en cykelholder fra Thule kan du nemt og bekvemt transportere cyklen fra A til B og tage på oplevelser i det fri. Med en cykelholder fra Thule får du ikke bare anledning til at udvide dine muligheder for en aktiv livsstil, du får også kvalitet og robusthed med i købet! Thule er et svensk brand, som har en vision om at skabe de bedste forudsætninger og understøtte muligheden for en aktiv livsstil. De ønsker at designe produkter, som giver dig frie hænder til at leve et kreativt liv i det fri. Uanset om du har brug for transportudstyr til weekenden, til ferien eller til bilturen tværs over USA, så kan du finde det hos Thule. Med stor vægt på frihed til livet, kvalitet og robusthed har Thule skabt et univers af produkter, som hjælper dig til at have en aktiv livsstil. Deres gennemtestede produkter sikrer dig en kvalitetsstandard ud over det sædvanlige og giver dig tryghed i hverdagen. Med en cykelholder fra Thule får du ikke blot transportudstyr til din cykel, du får en chance for at udvide din frihed, samtidig med at du er sikret et produkt, hvor din sikkerhed og dine behov er øverst på prioriteringslisten i hele produktcyklussen.

Thules produkter er gennemtestede …
En cykelholder fra Thule er et robust og sikkert produkt, som du trygt kan anvende i dagligdagen. Ud over de mange muligheder, som en cykelholder fra Thule giver dig, garanteres kvaliteten af produktet vha. deres egne produkttest i de eksklusive testcentre rundt om i verden med ekstra høje krav og standarder. Produkterne testes i alle potentielle situationer og kombinationer af brugsrelaterede slidmønstre over en længere periode og justeres undervejs, således at du er sikret et produkt, der både er holdbart, robust og kvalitetssikret, og som gør dig i stand til at nyde en aktiv livsstil uden bekymringer.

Uendelige kombinationsmuligheder
En cykelholder fra Thule er ikke bare en alm. cykelholder. Thule har dedikeret sig til at forbedre fleksibiliteten ved transport af cykler. De har derfor gjort det muligt at få en cykelholder, der passer til lige netop dit behov.

Om cykelholderen skal monteres på taget, på bagklappen eller på anhængertrækket, er det første, man skal tage stilling til ved valg af en cykelholder.

En tagmonteret cykelholder kan opdeles i gaffel-, ramme- og hjulmonteret. En gaffelmonteret cykelholder bliver holdt fast vha. cyklens forgaffel. En rammemonteret cykelholder monteres vha. selve cykelrammen og er derved meget stabilt monteret. Den sidste metode er montering vha. fastlåsning af hjulet i tagbagagebærer.

En bagklapmonteret cykelholder er en god løsning, hvis din bil ikke har anhængertræk, og du samtidig ønsker let tilgang til cyklerne – denne type bliver monteret direkte på bagklappen.

Den sidste mulighed er en anhængertrækmonteret cykelholder. Her har du mulighed for at vælge, om dine cykler skal bæres på en platform eller hænge på selve cykelholderen.

Ud over de tre monteringsmuligheder kan du samtidig vælge, om cykelholderen skal kunne transportere fra to til fire cykler. Derved er kombinationen af valgmuligheder gjort ekstra store hos Thule, således at du som forbruger kan få et produkt, der passer til lige netop dit behov for cykeltransport.

Thule hos FDM
Hos FDM har vi stor tiltro til Thule og deres store udvalg af muligheder for cykeltransport. Derfor har vi et bredt sortiment af deres cykelholdere i vores netbutik og anbefaler gerne deres produkter til vores medlemmer og kunder. Kig nærmere på vores brede udvalg af cykelholdere på netbutik.FDM.dk.

Antal Pr. side Sorter
Top