Thule tagbokse

Thule-tagbokse – plads til et aktivt liv. Med en tagboks fra Thule får du mulighed for at udvide bilens rummelighed og samtidig få gennemtestet sikkerhed og robusthed med i købet. Thule er et svensk brand, som har dedikeret sig til at understøtte en aktiv livsstil og sørge for at designe de frie rammer, der skal til, for at du som forbruger kan udleve dine drømme. Hvad enten du har behov for transportudstyr til din ferie, din hobby, din weekendskitur eller blot en lille eftermiddagstur i skoven, så har Thule designet udstyr dertil. Deres produkter muliggør en endnu større følelse af frihed, samtidig med at de er gennemtestede i deres egne testcentre med ekstra høje forventninger til deres produkter, så du er sikret et produkt med helt eksklusiv kvalitetsstandard. Dette er også gældende for deres store udvalg af tagbokse!

Tagbokse til ethvert behov
Thules tagbokse er designet ud fra filosofien om et aktivt og alsidigt liv. Forbrugerens behov er med i hele processen fra idé til færdigt produkt, og derfor er der også en tagboks til ethvert behov – uanset hvor du skal hen, hvad du skal have med, og hvor lang tid du skal være væk. En tagboks fra Thule er robust, gennemtestet og designet i forskellige udtryk og med forskellige funktionaliteter, som passer til lige netop din bil. Vælg f.eks. mellem sammenklappelig eller fast boks, fra small til XXL i rummelighed og mellem en kort, mellem- eller lang type. Du har med andre ord et væld af muligheder for at afdække dit behov for transport i din aktive livsstil og tilpasse dit valg af tagboks. Ud over muligheden for at vælge mellem mange forskellige tagbokse får du en tagboks med sikkerheden i top.

Den bedste, sikreste og mest gennemtestede kvalitet …
Tagboksene er robuste, sikre, funktionelle og gennemtestede på kryds og tværs for at sikre dig den højeste sikkerhed og kvalitet og den længste og bedste holdbarhed på markedet. Thules krav til deres egne tagbokse er hævet over de almindelige test og lovkrav, således at de kan præsentere nogle produkter, som har sikkerheden helt i top! Deres højeste prioritet er sikkerhed og sikkerheden for dig som forbruger af produktet. Derfor er testene udviklet på baggrund af 25 ’Thule-standarder’, der går langt ud over de alm. ISO-standarder.

Ved at sikre dig som forbruger og udføre grundige test får du samtidig en kvalitet, der er garanteret i mindst to år frem med Thule Bringit! Guarantee.

FDM netbutiks brede Thule-udvalg
Hos FDM har vi et bredt udvalg af Thules tagbokse – netop for at tilfredsstille de forskellige behov for transport hos vores medlemmer og kunder. FDMs høje krav til produkter og deres kvalitet bliver mødt af Thules gennemtestede tagbokse, og vi anbefaler derfor gerne deres produkter til vores kunder. Ud over at vi stoler på Thule som producent, har vi udført vores egne test af tagbokse, og gang på gang viser Thules tagbokse en toppræstation. De har både et design, en funktionalitet, en holdbarhed og sikkerhed og en robusthed helt i top! Vi har derfor mange forskellige typer af Thules tagbokse i vores netbutik. Kig nærmere på de forskellige typer, og vælg det produkt, der passer til lige netop dine behov. I vores netbutik kan du læse detaljerne om Thule-tagbokse.

Antal Pr. side Sorter
Top