Udstyr til bilen

Det rette mix af udstyr til bilen gør både korte og lange ture endnu sjovere og mere behagelige. Her på siden finder du alt fra komfortudstyr til sikkerhedsprodukter, udstyr til hjulskift samt produkter til starthjælp, værktøj m.m. Klik på de forskellige typer udstyr til bilen nedenfor. Så kommer du direkte til kategorien.

Har du det rette udstyr til bilen?

Udstyr og sikkerhed går typisk hånd i hånd. I vores netbutik kan du finde alt fra sikkerhedsudstyr og pærer til starthjælp og vinterudstyr. Noget udstyr til bilen anbefaler vi, du altid har med dig, når du skal på farten. Det gælder blandt andet: 

Hvis du gerne vil have alle ovenstående dele, kan du købe vores sikkerhedspakke. Her har vi samlet det mest nødvendige udstyr til bilen – flere af delene er lovpligtige i de fleste europæiske lande. Du kan selvfølgelig finde meget mere end det mest basale sikkerhedsudstyr i netbutikken. Klik på de forskellige kategorier for at se mere. 

Med god planlægning kommer du langt

Godt begyndt er halvt fuldendt. Det gælder også, når det kommer til planlægning af kørsel – især længere ture og bilferier. Når du planlægger i god tid, har du altid det rette udstyr til bilen med dig, hvis du skulle få brug for det. 

Hvis du ikke har autohjælp, kan en lappegele til dæk uden slange være en god ide at have med. Så behøver du hverken donkraft eller andet værktøj og udstyr til bilen. Dækket bliver automatisk fyldt op, og du kan selv køre bilen hjem eller til mekanikeren. Du kan selvfølgelig også klare hjulskiftet selv – vi har alt nødvendigt udstyr til hjulskift.

Vinteren i Danmark er generelt hård ved biler. Dugfjerner og låseolie kan være gode allierede, når Kong Vinter melder sin ankomst. Vi har vinterudstyr til bilen til alle situationer. Her kan du både finde den klassiske isskraber og solide snekæder. 

Vælg den rette kombination af udstyr til bilen og forsikringer

FDM bilforsikring kan du sammensætte, som du vil. Du kan f.eks. få FDM Vejhjælp med i din forsikring. Så er vi med dig på vejen, hvis uheldet er ude. Hvis du har autohjælp, behøver du ikke udstyr og værktøj til bl.a. hjulskift. På den måde kan du kombinere forsikringer og udstyr til bilen, så de altid matcher dine behov og ønsker. Det skal nemlig også være nemt og praktisk i hverdagen. 

Selvom du har autohjælp, kan det være praktisk med udstyr til starthjælp. Hvis batteriet er løbet tør, kan du med startkabler hurtigt komme videre med hjælp fra en flink medtrafikant. Så slipper du for at vente på hjælpen. Du kan også vælge en mini jumpstarter med indbygget batteri – virker til alle typer 12 volt blycellebatterier. 

Udstyr til bilen kan være mange ting. Hvis du har en dieselbil, kan du måske være nervøs for at låne din bil ud af frygt for, at personen fylder benzin på den – det kan nemt ende i en kostbar reparation. Med Solo Diesel tankdækslet kommer hverken du eller andre til at fylde benzin på din dieselbil igen. Benzinpistolen er nemlig mere smal, og dækslet vil automatisk blokere for denne type pistol. 

Øg komforten i bilen og derhjemme

Vi skal alle have det godt – både når vi er på farten og derhjemme. Skal I køre langt, kan en pude være god til at aflaste ryggen. En Tempur transitrygpude kan både bruges i bilen og derhjemme i lænestolen. Et godt mix af komfortudstyr til bilen gør kør-selv-ferien ekstra behagelig. 

Reflekterende solbriller er næsten et must-have om foråret og efteråret, når solen står lavt på himlen. De reducerer kraftigt risikoen for at blive blændet. Solbrillerne kan du selvfølgelig også bruge i dagligdagen og på rejser. 

Hvis du, ligesom os, elsker biler, har vi flere forskellige magasiner og bøger, du kan fordybe dig i. De er gode til de længere bilture samt på sofaen derhjemme. 

Top