Starthjælp

Her kan du se vores udvalg af jumpstartere/startboostere, batteriladere og startkabler.

Vi har altid det rette udstyr til starthjælp

Det er irriterende og besværligt, når bilen ikke vil starte. Der kan selvfølgelig være flere grunde til, at bilen ikke vil starte, men ofte er det pga. batteriet. Det er der heldigvis råd for. Vi har et bredt udvalg af udstyr til starthjælp, så du hurtigt kan lade batteriet op eller få strøm af en medtrafikant.

Udstyr til starthjælp i FDM:

Ovenstående er kun et lille udsnit af vores produkter til starthjælp. Her på siden kan du se allesammen, så du får det fulde overblik. Starthjælp er dog også andet end manglende strøm. Nogle gange kan der være behov for en tur til mekanikeren. Hvis du ikke har autohjælp, kan et slæbetov være en god løsning. 

Sådan giver du bilen starthjælp nemt og hurtigt

Din bils batteri kan holde i mange år, hvis du bruger bilen til andet end kun korte ture. Du kan investere i en automatisk batterivagt, der holder dig orienteret om batteriets tilstand. Vinterkulden kan være hård ved batteriet, så du kan få behov for starthjælp. Derfor er det en god ide at have det rette udstyr med dig, så du selv kan klare starthjælpen og hjælpe andre trafikanter. 

Starthjælp med startkabler:

1. Forbind de to røde poler (+) med hinanden.
2. Forbind derefter de to sorte poler (-) – nogle biler har et særligt indrettet stelpunkt, hvor du i stedet kan forbinde det sorte kabel på den strømmodtagende bil
3. Start den strømgivende bils motor
4. Vent under ét minut, og start den strømmodtagende bil
5. Når bilen er startet, skal du først fjerne det sorte kabel fra den strømmodtagende bil, herefter fra den strømgivende bil
6. Gentag punkt 5 med det røde kabel
7. Kør gerne en tur på mindst en halv time, så batteriet kan blive ladet op
8. Lad evt. batteriet helt op med en batterilader. Hvis du bruger en mini jumpstarter/startbooster er det endnu nemmere at give starthjælp. Her forbinder du bare de to poler fra boosteren med de samme poler på batteriet uden strøm og følger anvisningerne fra punkt 3. Det gør det nemt at udøve mobil starthjælp. Det er vigtigt, at du aldrig forbinder en rød pol med en sort. Gør du det, risikerer du en kortslutning. 

Dette udstyr bør du altid have med dig i bilen

Når du skal køre i bil, er der noget udstyr, vi anbefaler, du altid har med – ud over udstyr til starthjælp. Sikkerhed er vigtigt. Derfor bør du altid have en sikkerhedspakke til kørsel med dig. Den indeholder sikkerhedsveste, førstehjælpskasse og en advarselstrekant – sikkerhedsvest og advarselstrekant er et lovkrav i flere europæiske lande. 

Hvis uheldet er ude, og du punkterer, kan det være en stor hjælp at have vores udstyr med dig. Du kan finde alt til hjulskift her i vores netbutik. Vi har også lappeskum og reparationssæt. Hvis du er klar til at udøve starthjælp, fixe punkteringer og har styr på sikkerheden, er du altid klar, hvis tingene ikke går helt som forventet. 

Du kan klare det selv – men du behøver ikke

Du kan nemt klare alt fra starthjælp til hjulskift selv. Vi kan dog også hjælpe dig, hvis du har bestilt autohjælp hos os – eller har det som en del af din forsikring. Så kan du slappe af, mens vi kommer og hjælper dig med hurtig starthjælp eller reparation af dit dæk.

Hvis du gerne vil have, vi skal klare det for dig, kan du i stedet investere i at gøre bilen endnu mere behagelig at være i – både i hverdagen og på bilferien. Vi har nemlig også et stort udvalg af komfortudstyr til bilen. Du kan også opdatere interiøret med lækre bilmåtter af høj kvalitet

Antal Pr. side Sorter
Top