Bilpleje

Vi har et bredt udvalg af professionelle bilplejeprodukter af høj kvalitet, når bilen virkelig skal forkæles. Her finder du alt til udvendig og indvendig bilpleje, så du både øger køreglæden og fastholder gensalgsværdien.

Få styr på udvendig og indvendig bilpleje 

Mange koncentrerer sig udelukkende om den udvendige bilpleje. Indvendig bilpleje er dog også vigtig – især hvis du regner med at skulle videresælge din bil på et tidspunkt. Din bil holder også længere og kører bedre, hvis du tager dig godt af den og vedligeholder den.  

Rengøring af kabinen har flere fordele. Bilen fremstår pæn og flot, og køreglæden vil automatisk også blive større. Samtidig bevarer du gensalgsværdien. Med udvendig bilpleje sørger du for, at bilen altid giver et godt førstehåndsindtryk, når du kommer kørende.

Vi har et bredt sortiment af professionelle bilplejeprodukter, så du virkelig kan forkæle din bil. Du behøver ikke være ekspert for at bruge vores bilplejeprodukter. Det kan dog kræve lidt knofedt.

Vælg professionelle bilplejeprodukter fra dag 1

Regelmæssig bilpleje er en god investering. Bilen holder længere, samtidig med at en velholdt bil har en større handelsværdi. Derfor er det også en fordel at investere i professionelle bilplejeprodukter, når bilen skal have en omgang. 

Vi har bilplejeprodukter til:

Motoren er bilens hjerte. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis der opstår problemer med motoren. Derfor bør du særligt prioritere vedligeholdelse og pleje af motoren. Med de rette produkter nedsætter du nemlig risikoen for, at der opstår problemer. 

Nogle additiver kan modvirke startproblemer og korrosion. Bell Add Benzin City additiv til mini- og mikrobiler bekæmper f.eks. både korrosion og smuds. Der er selvfølgelig også et dieselalternativ blandt vores bilplejeprodukter - Bell Add Diesel additiv - 500 ml

Husk den almindelige vedligeholdelse

Almindelig vedligeholdelse er også en del af god bilpleje. Du behøver endda ikke få olie på hænderne, hvis du har en serviceaftale hos os. En dugfjerner er en del af dagligdags-bilplejen. Med vores Alaska dugfjerner er du altid klar til at køre, da der ikke er irriterende dug på ruden. 

Det er en god ide at tjekke oliestanden og dæktrykket med jævne mellemrum. Tjek også køler- og bremsevæske, når du f.eks. vasker bilen eller skal tanke. Husk også at vedligeholde gummislanger og elkabler, så de ikke udtørrer. Det gør du nemt med en motorrumsspray.

Der er selvfølgelig intet, der slår regelmæssig service. Bilpleje er én ting, men biler udsættes for lidt af hvert i dagligdagen – især i vintermånederne. Bilpleje og bilplejeprodukter får bilen til at holde længere, men der vil altid være små ting, der skal udbedres. Nogle ting er dog umulige at gardere sig mod.

Bilpleje til foråret – Vask vinteren væk

Ligesom din bolig har bilen også godt af en solid omgang forårsrengøring. Vejsalt og sjap er hårdt for enhver bil. Første omgang efter vinteren er særlig vigtig, når det kommer til bilpleje. 

Start forårsrengøringen med en grundig bilvask. Det er altid en god ide at gøre det selv, da vaskehaller aldrig kommer rundt over det hele. Med vores skyllefri vaskepakke kan bilvasken klares med bare én spand vand. Alle relevante bilplejeprodukter er med i pakken, der selvfølgelig også er miljøvenlig.

Tjek bilen for skader på lakken samt spor efter rust. Gennemgå efterfølgende alle væsker, og fyld på, hvis det er nødvendigt. Når sommerdækkene er sat på, mangler du kun at gøre bilen ren indvendig. Så er I begge klar til foråret. Hvis det skal være ekstra godt, kan du polere bilen som det sidste. 

Top